Gratis forsendelse på køb over 399 DKK | Håndlavede danske smykker | Livslang holdbarhed

HALSKÆDER FRA JEWLS

Vi har designet og sammensat en række eksklusive halskædedesigns, med eller uden pendants. Herunder kan du se alle Jewls halskæder i enten guld- eller sølvtonede designs. Alle Jewls halskæder er designet til at passe til hver en anledning eller begivenhed, samt alle outfits om enten du har en t-shirt, skjorte eller noget helt tredje. Alle vores halskæder har et minimalistik og skandinavisk designudtryk, som sikrer dig et smykke til alle anledninger.

EN GOD KÆDE FULDENDER DIT LOOK

Halskæder til mænd:


Herre halskæder fra Jewls er smykker, der både kan være råt, unikt og elegant. Der er et hav af muligheder for at kombinere kæderne sammen med pendants, samt andre smykker fra Jewls for netop at skabe dit helt eget udtryk. Halskæderne fås i sølvtonet og forgyldt guld, hvilket giver dig muligheden for at finde dit helt personlige smykke.

Halskæde til mænd fra Jewls er ikke bare halskæder. Med halskæderne forsøger vi at skabe noget unikt, som du kan have på til alle lejligheder. Det kan bæres både til hverdag, til fest og til alle situationer her imellem.

Kvalitet, tidsløst design og fair priser er nøgleordene vi hos Jewls vægter enormt højt. Dit valg af kæde er dit personlige præg på det komplette outfit. Om du vælger en single kæde, ønsker at lege med forskellige teksturer eller kombinerer flere lag med vores Jewls pendants er helt op til dig.

Materiale:

Vores halskæder er lavet af 316L rustfrit stål, kvaliteten af dette stål gør at du kan bære dit smykke i bad, til træning, og meget andet, du behøver altså aldrig tage dit Jewls smykke af igen. I vores underkategorier kan du vælge mellem forgyldte halskæder eller sølvtonet halskæder, du kan matche din unikke og præcise stil med den helt rigtige halskæde.

Maskulin vs. Feminin:

Mange mener, at halskæder kun er til kvinder. Hos Jewls er vi af en helt anden overbevisning. Halskæder er en måde at udtrykke selvsikkerhed og troværdighed på, halskæder kan derfor også sagtens gå til maskuline mænd. En halskæde viser blot, at man tør stå ved den man er - maskulin eller ej. Vores halskæder kan også benyttes af kvinder, som ønsker at skabe en smule kant i deres eller feminine look.