Gratis forsendelse på køb over 399 DKK | Håndlavede danske smykker | Livslang holdbarhed | 365-dags returret

Handelsbetingelser

Betaling

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Hos Jewls tager vi imod Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, og MobilePay. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Jewls. Vi kan kun trække det beløb du har angivet eller mindre - og kun én gang. 

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer).


Fragt

Vi mener at det skal være nemt og hurtigt, at handle smykker på vores hjemmeside. Derfor tilbyder vi GRATIS forsendelse for alle ordrer over 399 DKK. Du vil blive bedt om, at indtaste din leveringsadresse og vælge din foretrukne leveringsmulighed under ud-checkning .

Alle ordrer sendes med DAO (Dansk Avis Omdeling) 
Levering indenfor Danmarks grænser tager normalt 1-4 arbejdsdage.
Levering til EU-lande og resten af verden tager normalt 5-10 arbejdsdage.


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret / returnering)

Vores ønske er, at du bliver mere end tilfreds for dit Jewls smykke. Hvis du imod forventning ikke er tilfreds med dit smykke, kan du returnere et hvert Jewls smykke inden 365 dage efter modtagelsen af ordren, forudsat at varerne er ubrugte og i original emballage.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du inden 365 dage fra modtagelsen har givet os besked om, at du ønsker at returnere din ordre.

Giv os besked via mail: support@jewls.dk  

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere produkter hos os, har du mulighed for at sende én eller flere produkter retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan oprette en returformular ved at klikke her og vedlægge den din ordre.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du ikke kan få nogen form for refundering.

Vi ønsker, at du sender produktet retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, kan du få dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Returnèr dit køb via DAO ved at genbruge samme emballage, som produktet ankom i.

Varen sendes til:

Jewls
P. P. Ørums Gade 26, Kl. TV
8000 Aarhus, Danmark

Vedlæg venligst vores returformular i forsendelsen.