Gratis forsendelse på køb over 399 DKK | Håndlavede danske smykker | Livslang holdbarhed | 365-dags returret

Om os

Jewls er en dansk smykkekvirksomhed, der for første gang slog dørene op i juni, 2020. Jewls mission er at levere unikke, smukke og trendy smykker, der er stilrene og behagelig til den danske befolkning. I Jewls har vi stor fokus på kvaliteten af vores smykker, og derfor har vi sikret os at alle vores smykker er produceret i kvalitetsmaterialer der garantere alle vores smykker en lang levetid.

Koncept

Jewls ApS er et dansk smykkebrand, som blev etableret i 2020. Vision for virksomheden er at bekæmpe fortidens stereotyper omkring mænd og kvinder i relief til smykkekulturen. Vores intentioner er at skabe højkvalitets smykker med unikke udtryk og livslangt holdbarhed i en prisklasse, hvor alle kan være med. Accessoires er i langt højere grad blevet en vigtig del af mænd og kvinders mulighed for at forme et outfit med attitude og personlighed. Vores ønske er at give dig muligheden for, at komplementere dit outfit med guld og sølv i originale designs, der er med til at tilføje et ekstra glimt til din hverdag.

Uanset om du er til smykker i stainless steel sølv eller guld, er du altid garanteret for et unikt stykke håndværk i topkvalitet, som er lavet af vores dygtige juveléer. Vores kollektioner består af særlig udvalgte produkter, som vil blive tilgængelig for salg indtil lager ikke haves længere og dermed vil smykkerne ikke blive reproduceret. Dette betyder at hver enkelte kollektion består af splinter nye udarbejdede designs fra vores dygtige designere, og de aktive kollektioner vil være limited edition fra startsskuddet af offentliggørelsen. 


Tradition & Vision 

Brugen af smykker har varieret i tid og rum og fra kultur til kultur ligesom smykketyperne, deres form og materialer. Disse dekorative smykke genstande af forskelligartede materialer, der bæres af begge køn på kroppen eller klædedragten. Ofte tjener smykker som pynt, men de kan også have en praktisk, rituel eller magisk funktion, markere socialt eller kulturelt tilhørsforhold samt bruges som symboler ved særlige fester og ceremonier. Interessen for at udsmykke krop og klæder med æstetiske og symbolske markører kan spores tilbage til mellempalæolitikum, til Cro-Magnon-folket, der levede for ca. 32.000 år siden.

Visionen for Jewls er at tilbyde smykker som henvender sig til både  mænd og kvinder i en bred og tidssvarende forstand og til rimelige priser. Vi har i sinde at lancierer nye kollektioner hvert kvartal med sprit nye designs, der stemmer overens med kollektionens overordnede tema. 
Vi håber du finder inspiration i vores produkter og bliver en del af familien. Velkommen til Jewls.

Jewls ApS er deltager i ordningen for CO2-neutrale hjemmesider og samarbejder med ingenCO2.dk.